0
Winkelmand
0

Fimo klei voorbeelden

THEMA

Fimo klei voorbeelden

Fimo is een kunststof boetseerklei die zowel gebruikt wordt door hobbyisten als door professionals. Deze klei is namelijk beschikbaar in zeer uiteenlopende kleuren. Wanneer je toch een andere kleur wilt. De polymeerklei is onderling zeer goed te mengen. Je kunt hiermee bijna alles maken. Namelijk sieraden, poppetjes, nep cupcakes etc.

Snoep en taartjes van klei

Het is superleuk om van polymeer klei allerlei candy en nep snoep te maken. Je kunt daar leuke hangers van maken. Voor bijvoorbeeld een ketting of sleutel hanger. Maar leuke taartjes of ander snoep kun je natuurlijk ook in een poppenhuis gebruiken om mee te spelen. Let op, niet gebruiken bij kleine kinderen. Anders stoppen ze het misschien in hun mond.

Voorbeelden van klei voor kinderen

Ook met kinderen is het leuk om te werken met Fimo klei. Op een eenvoudige manier kun je bijvoorbeeld leuke dieren maken. Zoals schaapjes, kikkers, beren of lieveheers beestjes. Omdat Fimo Kids een gemakkelijk te kneden klei is, is deze zeer geschikt voor kinderen. Bij Lottes Place hebben we veel voorbeelden van klei, maar ook op de website van Staedtler kunt je voorbeelden vinden.

Oneindig spelen

Met deze polymeerklei kun je oneindig blijven spelen. Polymeer klei wordt namelijk niet hard door de lucht. Maar dient afgebakken te worden op 110 graden door een volwassene. Dan pas is de klei hard.

Maak sieraden met klei

Sieraden voorbeelden van klei kun je ook vinden bij Lottes Place. Je kunt van klei namelijk leuke hangers, oorbellen en ringen maken. Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Kijk dan ook bij onze sieraden onderdelen.

Leren sieraden

Met Fimo Leather effect kun je bijvoorbeeld oorbellen maken die op echt leer lijken. Na het uitharden van de klei kun je de klei buigen of zelfs met een schaar knippen. Ook kun je het “leer” naaien! Net als bij echt leer. De boetseerklei is dus ideaal voor (nep) leren sieraden.