LET OP: Lottes Place is t/m 18 augustus GESLOTEN i.v.m. vakantie.
Je kunt wel jouw bestelling plaatsen, maar deze wordt pas ná mijn vakantie verzonden.
0
Je winkelwagen
0

Fimo Grootverpakking


Fimo klei grootverpakkingen

Grootverpakkingen

Fimo Soft en Fimo Professional zijn beide verkrijgbaar in een grotere verpakking. Voor de grootverbruikers van polymeer klei. Vaak worden de kleuren zwart en wit veel gebruikt, dan is het handig als je deze in een groter formaat kunt aanschaffen.

fimo professional grootverpakking

Fimo Professional

Fimo klei professional is een fijne klei om sieraden zoals oorbellen van te maken. Deze klei is namelijk wat stugger, waardoor je niet zo snel vinger afdrukken ziet. Ook heeft de hardheid van de klei als voordeel dat jouw werkstuk niet snel misvormd raakt. Ook verkrijgbaar in de verpakking met 454 gram.

Fimo soft grootverpakking

Fimo Soft

Fimo Soft is een soepele kneedbare polymeer klei. Waarmee je heel fijn sieraden zoals oorbellen hangers of kettingen mee kunt maken. Deze klei is soepeler om mee te werken dan de professional klei. En verkrijgbaar in de verpakking met 454 gram

Fimo liquid deco gel 200ml

Liquid

Naast de gewone klei is ook de Fimo deco gel verkrijgbaar in een grotere verpakking. De normale verpakking heeft 50ml en de grotere heeft een inhoud van 200 ml. Dus als je een grootverbruiker bent of gewoon meer nodig hebt. Dan kies je voor deze grotere fles vloeibare klei.

polymeer klei bakken in de oven

Hoe bak ik Fimo klei?

Het afbakken kun je in een gewone huishoudoven doen op 110°C. Overschrijd de aangegeven temperatuur niet. De baktijd hangt af van de dikte en grootte van het werkstuk. De meeste werkstukken (zoals oorbellen) moeten ongeveer 30 minuten in de oven. Dikkere werkstukken kun je zelfs langer bakken. Pas als jouw werkstuk is afgekoeld is flexibel en toch vrijwel onbreekbaar.

Roller polymeer klei

Opbergen

Heb je na het kleien nog wat klei over? Deze kun je gewoon bewaren en opnieuw gebruiken. Hierbij is het fijn om de klei stofvrij te verpakken. Daar kun je bijvoorbeeld een zakje voor gebruiken, zodat er geen stofdeeltjes op de klei blijven plakken. Het is ook fijn om de klei te beschermen tegen de zon en warmte.

Handen schoonmaken voor gebruik boetseerklei

Schoon werken

Het is niet zo mooi is om pluisjes in jouw boetseer klei te hebben. Daarom zorg je altijd voor een schone werkplek en schone handen. Je kunt de werkplek en je handen het beste schoonmaken met een vochtige doek. Dit is zacht voor de huid en verwijdert stof- en vuildeeltjes die anders aan de polymeer klei gaan plakken.