0
Je winkelwagen
0

Decoratie

SORTEREN
SOORT
KLEUR

Hagelslag van klei

Wanneer je van Fimo klei eenhoorns of cupcakes maakt. Komen deze leuke hagelslagjes van pas! Versier jouw creaties met vrolijk gekleurde hagelslagjes van polymeer klei. Ze kunnen namelijk gewoon meegebakken worden in de oven. Ze blijven goed zitten wanneer je ze voorzichtig in de klei duwt. Maar als je ze extra stevig wilt vastplakken, doe je dat met een mini druppel Fimo liquid. Zo blijven ze extra stevig zitten na het afbakken.

Fruitschijfjes van klei

Bij Lottes Place kun je per 5 gram zakjes met polymeer klei schijfjes kopen. Met deze schijfjes kun je jouw creaties versieren en decoreren. Verkrijgbaar in verschillende varianten zoals, fruit schijfjes, candy schijfjes, bloemen schijfjes en andere vormen. De klei versieringen kunnen gewoon meegebakken worden in de oven. Want ze zijn van klei!

Krijt poeder op klei gebruiken

Krijt is een ideaal product om jouw klei mee te versieren. Met je mes kras je wat poeder van het krijt af. Daarna kun je het met een fluffy kwast over jouw klei heen poederen. Zo kun je jouw koekjes een “gebakken” look geven. Of jouw oorbellen een mooie gekleurde look. Vergeet niet om jouw creaties daarna te “sealen”met een coating glanslak. Zo blijft jouw knutsel werkstuk het langste mooi.

Klei voorbeelden

Wanneer je even geen idee hebt wat je wilt gaan maken. Kijk dan voor leuke inspiratie bij de Klei voorbeelden & Tips!