LET OP: Lottes Place is t/m 18 augustus GESLOTEN i.v.m. vakantie.
Je kunt wel jouw bestelling plaatsen, maar deze wordt pas ná mijn vakantie verzonden.
0
Je winkelwagen
0

Cernit klei

SORTEREN
KLEUR
SOORT
EIGENSCHAP

Cernit polymeer klei

Polymeer klei van hoogwaardige kwaliteit. Net zoals bij Fimo klei en Sculpey klei is deze zacht tijdens het verwerken en hard na afbakken in een oven. Het merk is van Belgische makelaardij en is van zeer goede kwaliteit.

Na conditionering is de klei zacht genoeg om gemakkelijk te mengen, maar stevig genoeg om fijne details en gespecialiseerde technieken vast te houden. En is verkrijgbaar in 54 verschillende soorten, kleuren, en effecten waaronder glitters, metallics, steen look en opaal. Deze boetseerklei is gemakkelijker te kneden dan zijn concurrenten Fimo en Sculpey. De kleuren vlekken niet op vingers of gereedschap.

Number One

Number One is de basis lijn en heeft mooie intense kleuren met een diepe saturatie. Deze polymeer klei wordt op 130 graden gebakken in de oven. Na het afbakken is de klei waterbestendig. Onderling kunnen de kleuren goed gemengd worden om een andere variant te maken. De klei voldoet aan veiligheidsnorm EN 71/13/5/9

Metallic

De Metallic lijn is de nieuwe en verbeterde variant op de eerdere Glamour lijn. Deze lijn bevat namelijk nog meer Mica poeders dan Fimo klei, Sculpey klei of andere merken. Daardoor is de metallic intensiteit zeer hoog. En heel erg geschikt om een Mica Shift mee te doen of metallic imitaties van te maken.

Veel kleuren

Het leuke is dat deze lijn in heel veel verschillende kleuren te bestellen is! Niet alleen in de basic metal kleuren zoals zilver, goud en koper. Maar ook in het metallic rood, roze, blauw, groen en meer! Creëer mooie sieraden met een metaal uitstraling en speciale effecten.

Opaline

De Opaline heeft een enigszins doorschijnende afwerking. Maar niet zo veel als de translucent lijn. Deze afwerking is perfect voor het maken van oorbellen, armbanden, hangers en andere sieraden. Combineer de kleuren of de effecten onderling! Door bijvoorbeeld lagen te maken met Opaline en Translucent krijg je hele mooie effecten. De Opaline heeft een keramiek achtige uitstraling.Waarmee je hele mooie sieraden kunt maken.

Translucent

Deze polymeer klei heeft een bijna transparante look na het afbakken van de klei. Er zijn veel verschillende kleuren; Smaragd, Amber, Emerald, Ruby en veel meer. Hiermee kun je bijvoorbeeld edelstenen namaken en mooie effecten bereiken.

Nature

De Nature lijn heeft een natuurlijke uitstraling. Zoals Graniet, Basalt, Quartz en Savannah. MEt deze effecten creer je een stenen look voor bijvoorbeeld oorbellen of andere sieraden. Heel mooi om bijvoorbeeld met houten oorknopjes te combineren.

Polymeer klei voorbeelden

Heb je even geen inspiratie? Kijk dan snel bij de Klei voorbeelden om leuke inspiratie op te doen! Daar leg ik stap voor stap uit hoe ik alle voorbeelden gemaakt heb. Ook kun je zien van welke producten alles gemaakt is. Leef je helemaal uit met polymeer klei.