LET OP: Lottes Place is t/m 18 augustus GESLOTEN i.v.m. vakantie.
Je kunt wel jouw bestelling plaatsen, maar deze wordt pas ná mijn vakantie verzonden.
0
Je winkelwagen
0

Uitsteekvormen klei

In verband met de aanschaf van een nieuwe precisie 3d printer, ben ik op dit moment bezig met het maken van leuke nieuwe uitsteekvormen. Dus regelmatig komen er nieuwe leuke vormen bij! De 3d geprinte uitstekers van Lottes Place hebben nu een superscherp randje. Daardoor kun je heel precies jouw kleivormen uitsnijden.

SORTEREN
GROOTTE
SOORT
VORM

Uitsteekvormen klei

Wanneer je veel met polymeer klei werkt, zijn uitsteekvormen een musthave! Op deze pagina vind je veel uitstekers en cutter vormen voor Fimo klei. De formaten verschillen van mini tot behoorlijk groot. Kijk naar alle verschillende vormen die je soms los of als beginners set kunt bestellen.

Uitsteekvormen oorbellen

Bij Lottes Place kun je ook uitsteekvormen voor oorbellen kopen. Zo weet je zeker dat beide oorbellen gelijk zijn uitgesneden. De meeste uitstekers zijn uniek en door ons zelf ontworpen. En uitgeprint op onze 3d printer! Zo weet je zeker dat je zelf jouw eigen unieke sieraden maakt van klei.

Kunststof cutters

Uitsteek vormen zijn ook vaak gemaakt van kunststof. Soms zijn het alleen cutters met een randje, maar soms ook plungers. De plungers hebben aan de achterkant een drukknop. Met die knop kun je voorzichtig de klei vorm uit de plunger drukken. Zodat deze zijn vorm behoud. Kunststof uitstekers zijn goed schoon te maken met een lauw sopje en wat zeep. Het is niet aan te raden om deze in de vaatwasser te doen. Want dan kunnen ze hun vorm verliezen.

Metalen uitsteekvormen

Wil je graag gemakkelijk een mooie vorm maken? Dan kun je kiezen voor een metalen cutter. Deze zijn er in verschillende maten vanaf 1mm tot en met 12 cm. Metalen cutters zijn meestal gemaakt van roestvrij staal. En zijn gemakkelijk om mee te snijden. Ook zijn ze eenvoudig schoon te maken. Het enige nadeel is dat ze vaak een kleine lasnaad hebben. Dat geeft een klein deukje in jouw uitgesneden vorm. Maar dat is bij klei gelukkig eenvoudig te corrigeren.