Fimo Kids kopen

Fimo kids

FIMO kids is een gemakkelijk te kneden boetseerklei speciaal voor kinderen. De klei dient in de oven afgebakken te worden, voordat hij hard wordt. Wanneer je de klei nog niet helemaal afbakt, kun je nog oneindig doorspelen met de klei. Deze word namelijk niet hard door uitdroging. De klei is extra zacht en speciaal voor kinderhandjes ontwikkeld.

Naar alle Fimo Kids klei…
glitter polymeer klei

Fimo kids met glitters

Gemakkelijk te kneden klei met schitterende glitters. Deze klei is superleuk voor kinderen. Ideaal om leuke glitterende kunstwerken van te knutselen. Zoals een Frozen Elsa, glitterende sneeuwvlokken, glitter prinsessen en glitter monsters. Voor leuke Fimo voorbeelden voor kinderen kijk je bij Fimo klei voorbeelden. Overigens is glitter klei ook verkrijgbaar voor volwassenen die van bling bling houden.

Fimo klei kids voorbeelden

Wat is er zo speciaal aan Fimo Kids?

FIMO kids is bijzonder zacht, eenvoudig te kneden maar tegelijkertijd ook zeer vorm stabiel. Dat zorgt ervoor dat deze oven hardende boetseerklei ideaal is voor kinderen om mee te spelen. Kinderen kunnen er hun eigen, blijvende speelfiguren mee maken.

Hersluitbare verpakking

Bovendien zit de boetseerklei voor kinderen in een hersluitbare verpakking. Zo blijven kleiresten stofvrij en zacht tot het volgende creatieve moment. Mocht de verpakking toch gescheurd zijn. Dan kun je de klei eenvoudig bewaren in een afsluitbaar gripzakje of boterhammen zakje.

Fimo klei kids

Voor welke leeftijd is Fimo klei Kids?

De ovenhardende boetseerklei is in principe geschikt voor kinderen ouder dan 8 jaar. De kinderen mogen met de klei spelen. En alleen de toezichthoudende volwassene mag de klei afbakken in de oven op 110 graden voor ca. 30 minuten. Nadat de klei is afgekoeld is het kunstwerk uitgehard, dan pas kunnen de kinderen er mee spelen.

Fimo klei bakken

Hoe bak ik Fimo boetseerklei?

Fimo klei kun je in een gewone huishoud oven afbakken. Verwarm de oven voor op 110 graden. Zet jouw werkstuk in een ovenschaal om verkleuring te voorkomen. En bak het af voor ca. 30 minuten. De klei kan niet smelten of aanbranden op de juiste temperatuur!